Koti

Kannattaa varoa, mitä ajattelee!

Sinä kypsyt. Kohta olet valmis.
Sinä kypsyt. Kohta olet valmis.

Pikkulinnulla on jalat. Se voi kävellä, kipitellä eteenpäin. Pikkulinnulla on myös kynnet. Niillä se voi tarttua oksaan. Mutta vasta sitten, kun lintu pääsee lentoon, se voi elää elämäänsä täydesti!

Mikä tekee ihmisen elämästä täyttä?

Jokainen meistä toivoo elämästään parempaa. Aina on joitain asioita, joihin toivoo muutosta. Olen tällä viikolla oivaltanut, miten tärkeää on pysähtyä ja hiljentyä miettimään välillä lempeästi omaa elämäänsä. Kiitollisuuden tietoinen lisääminen saa oivaltamaan ne asiat, jotka ovat hyvin. Olen kiitollinen niin paljosta!

En halua vaatia itseltäni liikaa, vaan tutkin asioita, jotka tuovat elämääni iloa ja hyvää mieltä. Olen uniikki Taivaan Isän luomus, eikä minunlaistani ole maailmassa toista. Siinä riittääkin ihmettelemistä. Haluan elää elämääni rohkeasti ilman liian suuria vaatimuksia – silti pitäen kiinni unelmastani. Vaikka olen ihan tavallinen, olen silti aivan erityinen. Niin kuin sinäkin!

Varoituksia

Täytyy varoa, mitä ajattelee, sillä ajatukset voivat muuttua sanoiksi. Täytyy varoa, mitä sanoo, sillä sanat voivat muuttua teoiksi. Täytyy varoa, mitä tekee, sillä teoista saattaa tulla tapoja. Ja täytyy varoa tapoja, sillä niistä muovautuu luonteemme. Ja näistä kaikista; ajatuksista, puheista, teoista, tavoista ja luonteestamme muotoutuu kohtalomme. Onko se yhdentekevä?

(Ajatukset heräsivät Mark Aldridgen opetuksesta Himoksella New Wine -kesätapahtumassa)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *