Keho Podcast

Irti laihdutuskierteestä podcast: armollisuutta ulkonäkökeiseen maailmaan

Nainen lukee kirjaa riippumatossa. Päällä teksti Riippumaton asiantuntija, irti laihdutuskierteestä podcast. Kuva Unsplash, design Harriet Urponen
Riippumaton asiantuntija – irti laihdutuskierteestä podcast on Spotifyssa. Klikkaamalla kuvaa pääset kuuntelemaan koko sarjan.

Irti laihdutuskierteestä podcastin toisen jakson teemana on armollisuus.

Suomalaiset ovat muita eurooppalaisia tyytymättömämpiä omaan vartaloonsa. Vain kolmannes meistä suomalaisista on tyytyväinen kehoonsa, eli kaksi kolmasosaa haluaisi muuttaa jotakin asiaa kehostaan ja useimmiten toiveena on nimenomaan painonpudotus. (Lähde Ylen uutinen 23.9.2019)

Tarvitsemme armollisuutta tähän ulkonäkökeskeiseen maailmaan. Kuvien maailmassa ei ole helppo elää, etenkään kun julkaistavat kuvat ovat usein käsiteltyjä. Kohtaamme valtavan määrän kuvia päivittäin ja niistä saattaa tulla alitajuntaan vääristynyt käsitys siitä, miltä meidän tulisi näyttää.

On tärkeää tiedostaa, miten puhumme itsellemme. Puhummehan kauniisti? Olemmehan ystävällisiä itseämme kohtaan? Pääset kuuntelemaan podcastjakson armollisuudesta täältä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *