Keho Podcast

Irti laihdutuskierteestä podcastin avausjakso: Laihduttamisen superammattilainen

Riippumaton asiantuntija – irti laihdutuskierteestä podcast on Spotifyssa. Klikkaamalla kuvaa pääset kuuntelemaan podcastia.

Irti laihdutuskierteestä -podcastissa kuvaan omaa varsin kirjavaa painonpudotushistoriaani ja taustaa sille, miksi tämä podcast on syntynyt. Irti laihdutuskierteestä teemasta kyllä puhutaan, mutta kuuluuko tässä keskustelussa meidän boomereiden ääni?

Olen omakohtaisesti kokenut, että laihduttamiseen liittyy hyvin vakava lihomisen riski. Niinpä tavoittelen sellaista elämäntapaa, ettei jatkuvasti tarvitsisi laihduttaa. Mikä on se tapa tehdä asioita, jos kerran vanha ei toimi, siitä yritän ottaa selvää podcastissani.

Arvelen podcastin kiinnostavan ihmisiä, jotka ovat laihduttaneet useita kertoja ja jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnista ja kehonkuvaan liittyvistä asioista. En todellakaan ole itse perillä tällä irti laihdutuskierteestä nimisellä tiellä, vaan kuljen eteenpäin kohti hyvää oloa ja se edellyttää sitä, että tiedostan asioita. Se on yksi syy, miksi tuotin tämän podcastin. Halusin päästä eteenpäin aiheen ajattelemisessa. Toinen syy podcastin perustamiseen oli se, että halusin oppia tekemään podcasteja.

Pääset kuuntelemaan Riippumaton asiantuntija – irti laihdutuskierteestä podcastin ensimmäisen jakson täältä. Jakson nimi on Laihduttamisen superammattilainen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *