Koti

Kissa kiitoksella elää!

Tänään tarkastelen kiitollisuutta. Mietin erityisesti sitä, mistä asioista menneellä viikolla olen ollut kiitollinen. Olen saanut kokea paljon ja sydämeni on täynnä iloa. Jo tapahtumien muisteleminen tuo minulle hyvän mielen. Osaan arvostaa pieniä asioita, niissä piilee usein suuria tarinoita. Kiitän työkavereita niistä ajatuksista, joita sain kiitollisuuteen liittyen! Ensimmäinen asia, josta olen kiitollinen, on työ.

Kiitoksen aiheita

Rakastan työtäni. Saan tehdä asioita, joissa voin hyödyntää monia lahjojani ja porukka, jossa työskentelen, on mahtava! Ihmiset kannustavat toisiaan ja antavat positiivista palautetta. Olen konkreettisesti saanut tuntea työniloa ja se on mukavan työyhteisön ansiota. Virkavalinnastani oli tehty oikaisuvaatimuksia, jotka viime viikolla hylättiin. Kiitollisena jatkan työtäni tuntien itse, että olen juuri oikealla paikalla.

Ronja_1_1
Ilo olla Ronja!
Pelle_1
Ilo toimia vanhempaintoimikunnassa!

Olen kiitollinen siitä, että saan kuulua Ronjiin. LC -ryhmä Ronjat on nuori klubi Rovaniemen leijonakentällä, mutta sitäkin intohimoisemmin teemme työtä palvellaksemme ja valloittaaksemme uusia vuoria. Yhdessä teimme tälläkin viikolla hyvää, kun toimimme Future Cupissa mm. lipunmyynnissä ja Ronjaurant – ravintolassa, jossa palvelimme rallikansaa. Olen kiitollinen myös hyvinvointiprojektista, johon Ronjana olen päässyt mukaan ja odotan innolla, että personal trainerini ja muut Ronjat saavat minut löytämään liikunnan ilon.

Olen kiitollinen siitä, että saan toimia Nivavaaran koulun vanhempaintoimikunnassa. Samalla välitän lapselleni viestin siitä, että hänen koulunkäyntinsä on minullekin tärkeä asia. Voin tutustua hänen koulukavereidensa vanhempiin ja sitä kautta lapsellani on varmasti turvallisempi olo koulussa ja koulumatkoilla. Toteutimme yhdessä vanhempaintoimikunnan, oppilaiden ja monen sidosryhmän kanssa tällä viikolla Syysrieha -tapahtuman, joka tuotti lähes 3000 euroa lasten hyvinvoinnin edistämiseen. Olen kiitollinen, että sain olla mukana tässä mahtavassa tapahtumassa!

28.8.2016_1
Ilo olla äiti!

Kiitollisuus lapsista

Olen kiitollinen siitä, että yhdeksänvuotias tyttäreni sai viettää syntymäpäiväjuhlaa. Olen kiitollinen siitä, että minulla on hänet. Hän teki minusta äidin, eikä elämässäni ole tapahtunut mitään niin ihmeellistä. Äitinä oleminen on ollut minulle suurin ilo ja tiedän, että sen antaman voiman vuoksi selviän mistä vain. Minun täytyy, koska olen äiti. Olen kiitollinen tyttäreni kekseliäisyydestä ja luovuudesta, minä rakastan häntä niin paljon!

Kiitollisuuden vastapuoli on kiittämättömyys. Onko niin, että se, joka on oppinut tyytymään vähään, osaa kiittää? Yksi voi olla kiitollinen sellaisesta asiasta, jota toinen pitää päivänselvyytenä.

Kissa kiitoksella elää -sanoo vanha sananparsi. Vaikka meidän kulttuuriimme ei ole ylenpalttinen kiitoksen antaminen ole kuulunutkaan, on kiittämisestä yleensä vain hyviä seurauksia. Kiitetään siis jatkossakin ja opetetaan lapsiakin kiittämään. Kiitos sinulle, että luit tämän kirjoituksen! Kirjoita sinä minulle, mistä olet kiitollinen juuri nyt!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Pilvi says:

  siskoista <3

  1. says:

   Niin muru. Olet minulle niin rakas! -H

 2. Riittaliisa Joutsen says:

  Voi miten kauniisti olet osannut pukea sanoiksi tekemisiäsi kiitollisena kaikista niistä ja perheestäsi ja työstä. Ilo on ollut tutustua Sinuun ja Sanoihisi, ne on niin koskettavia, kiitollisena jatkamme matkaa Ronjailussa ja ties vaikka missä vielä.

  1. says:

   Sanopa muuta, Riittaliisa! Olet mainio presidentti klubillemme ja saamme yhdessä paljon aikaan! Ilo saada tuntea sinut <3 t. Harriet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *