Keho

Enemmän kuin elämäntapamuutos

Haluan kertoa sinulle naisesta, joka on toteuttanut unelmansa. Kun tapasimme ensimmäisen kerran, hän työskenteli viestintäpäällikkönä Lapin poliisilaitoksella. Teimme samaa työtä erilaisissa toimintaympäristöissä. Jaoimme melko samankaltaisen työn arjen, jossa tavoitteenamme oli saada viesti läpi ihmisten ymmärrykseen tilanteessa, jossa viestejä sinkoili valtavia määriä sinne tänne. Viestien tulva oli käsittämätön ja silti jotkut tiedonjanoiset jäivät joskus ilman tietoa. Toisinaan onnistuimme paremmin, toisinaan huonommin. Aika usein päivät venyivät pitkiksi ja kiire oli jokapäiväinen seuralainen.

Kiire meni ihon alle. Kirjaimellisesti kiire siirtyi kiloiksi ihon alle ja tuntui epämukavana olona ja näkyi väsymyksenä. Tämä rohkea nainen hyppäsi jo silloin pois oravanpyörästä pysähtyäkseen miettimään, mihin oikein oli joutunut. Tämä rohkea nainen teki elämänmuutoksen ja alkoi pohtia toden teolla sitä, mikä hänelle itselleen olisi tärkeää. Jo ennen poliisiksi ryhtymistään hän oli oivaltanut, että yksi tärkeä arvo hänelle olisi, että hän haluaa auttaa muita. Mutta auttaakseen muita hänen tuli kirkastaa ensin omat arvonsa ja löytää taas hyvinvointi ja tasapaino omaan elämäänsä. Hänen kutsumuksensa on toisten palveleminen. Mikä olisi sellainen tavoite, joka palvelisi tätä arvoa ja voisi liittyä ihmisen hyvinvointiin?

Ensin hän teki vapaaehtoistyötä Päiväkeskuksessa. Kohta hänelle tarjottiin sinne ohjaajan tehtävää. Nyt hänellä oli rauhallinen työskentely-ympäristö ilman jatkuvia deadlineja ja pitkiä ajomatkoja. Sitä kautta tarjoutui myös mahdollisuus miettiä rauhassa, mikä elämässä on tärkeää. Löytöretki oman hyvinvoinnin äärellä sai jatkua.

Saanko esitellä tuoreen yrittäjän, Henna Kelloniemen! Vuosien ajatustyön tuloksena syntyi liikeyritys nimeltään motionH. Se on enemmän kuin elämäntapamuutos, dieetti tai kuntokuuri. Se on oivallus- ja oppimiskokonaisuus, jonka on synnyttänyt vaimo, äiti, ystävä, konstaapeli ja viestinnän ammattilainen. Takataskussa ovat tuoreet ravintovalmentajan opinnot ja sydämellä ovat vuosia kannetut ajatukset siitä, mistä kokonaisuuksista syntyy terveellinen, tasapainoinen, aktiivinen ja iloinen elämä.

Hennalla on Rovaniemellä pieni toimisto, pikkuinen oivalluskonttori, jonne kannattaa piipahtaa, mikäli haluaa löytää vaikkapa kadonneen motivaation tai armollisemman suhtautumisen omaan kehoonsa. Henna huokuu positiivisuutta ja saa sinut oivaltamaan, että olet ansainnut hyvinvointia koko olemukseesi. Se on jo sinussa, Henna auttaa sinua löytämään sen.

Puhu itsellesi kauniisti ja rakkauden sanoin. Itseihno repii sisintäsi enemmän kuin toisen ihmisen loukkaavat sanat.

Henna Elisabet, Oivallusten oppikirja 2020

Ensimmäinen oivalluskurssi on meneillään, seuraava kahdeksan viikon valmennus alkaa tammikuussa. Odotan kovasti, että pääsen kuulemaan kurssilaisten kokemuksia heidän hyvinvointinsa löytöretkiltä. Omalle matkalleni tueksi hankin Hennan tekemän Oivallusten oppikirjan, joka on auttanut minua elämäntapamuutoksessa ja jota pidän nyt mukana, kun tasapainoilen painoni kanssa ja pyristelen irti laihdutuskierteestä. Voiko olla parempaa lahjaa rakkaalle ystävälle, kuin auttaa häntä löytämään oma hyvä olonsa? Vink vink.

Lisätietoa löydät www.motionh.fi -sivulta ja Facebookista tai Instasta nimellä motionhfinland.

Kuvat: Henna Kelloniemi /motionH

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *