Keho

Vuoden 2018 teema: Inspiraatiota arkeen

Jää hyvästi vuosi 2017!

Haluan kiittää Sinua, rakas blogini lukija! Ihana, että olet jaksanut käydä maanantaisin Saivossa, tuossa pohjoisen pikkuisessa tarinoiden lähteessä. Olen päättänyt jatkaa kirjoittamista samalla rytmillä. Uusi tarina julkaistaan jokaisena maanantaiaamuna klo 7. Miksi maanantaisin? Koska mikään päivä ei ole maanantaita arkisempi. Suurin osa elämästämme on arkea. Ajattelen, että haluan olla arjen inspiraattori!

Haluan kertoa sinulle yhä parempia tarinoita. Tänä vuonna haluan kertoa tarinoita minua inspiroivista asioista ja ihmisistä. Tarinani kumpuavat todellisista kohtaamisista. Toiveeni on, että tarinani voisi olla peili sinulle, lukijani. Ehkä saat minun kirjoittamastani tarinasta sinulle tärkeän ajatuksen tai oivalluksen. Jonakin päivänä tarinani voisi olla matkakumppanina sinun arkeesi, toisinaan se voisi olla silta  omiin haaveisiisi tai unelmiisi. Jos oikein onnistun, voin auttaa sinua avaamaan jonkun lukon tai oven. Jos tarinani liikuttaa sinua, kerrothan minulle siitä.

Toiveeni on, että voisit jakaa tarinani. Voit jatkaa sitä, lainata sitä, värittää sitä omilla väreilläsi!

Olen tietoisesti valinnut positiivisen näkökulman. Käyn itsekin taas muutosmatkaa, johon sinulla on mahdollisuus tulla osalliseksi. Etsin hyvää oloa, kuonaa on kertynyt kehoon ja mieleen. Helppoa ei kulku ole el0n polulla, eikä tästä kompuroimatta selviä. Mutta oleellista onkin, että kun välillä kompastun, niin sitten puistelen mullat töppösistäni ja jatkan matkaa. Kontaten en aio taivaltaa, vaan selkä suorana kohti uusia nöyryytyksiä. Kanssasi on niin paljon hauskempaa kuin yksin. Omalla muutosmatkallani haluan keskittyä siihen, että lisään asioita, jotka tuovat iloa ja hyvää mieltä. Mielummin niin päin, kuin että vähennän pahaa oloa.

Uusi vuosi tuo eteen 52 uutta maanantaita. Lähdetäänkö yhdessä uuteen vuoteen? Iloitaan siitä, että valoa riittää joka päivä kukonaskeleen verran enemmän. Kohta saamme heittää hyvästit pitkille pimeille, kun aurinko taas näyttäytyy meille. Iloa ja valoa vuodelle 2018!

Sinun, Harriettisi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *