Työ

Tavoite 2016: Sen kirkastaminen, mikä on tärkeää

Noin vuosiSAIVO-logo-painoon-mv-295px sitten synnytin Saivon, luovien tilaisuuksien suunnittelutoimiston. Saivo sanana tarkoittaa piskuista erämaajärveä, johon ei tule ja josta ei liioin lähde yhtään jokea, vaan sen pohjassa on pulppuava lähde. Saivon vesi on kylmää, kirkasta ja makeaa ja saivot sijaitsevat pohjoisessa.

Olen pienessä yrityksessäni tehnyt muutamia idea- ja virikekoulutuksia päiväkoteihin, tarinapajoja yrityksiin ja pienten tilaisuuksien ohjelmia, kuten mummomuskareita. Copywriterin työt ovat antaneet hauskan mausteen työnkuvaani. Se, että saan tehdä viestintäpäällikön viransijaisuutta seurakunnassa on syy sille, että työ Saivon parissa on ollut sivutoimista.

Tarinain lähteillä

Se, mistä olen syttynyt, on tarinat. Niitä minä rakastan. Keskityn jatkossa siihen, että saan työskennellä niiden parissa enemmän ja intohimoisemmin. Tämän vuoden aikana kirkastan itselleni oman kutsumukseni ja teen systemaattisesti työtä sen eteen, että voisin lahjoillani entistä paremmin palvella muita. Haluan katsoa sinnepäin, missä suunnassa minulle tärkeät asiat toteutuvat.

Nyt olen määrittelemässä, mikä minulle on tärkeää. Se ei olekaan mikään ihan helppo juttu. Sen eteen täytyy tehdä työtä, sen eteen on käytettävä aikaa ja nähtävä vaivaa. Olen niin iloinen, että minua valmentaa mm. Jari Sarasvuo, joka piti aiheesta mainion webinaarin eilen. Sain käyttööni työkalun, jonka avulla pystyn paremmin kurottautumaan unelmiani kohti. Luojalle kiitos minulla on vilkas mielikuvitus!

puu-minOlen kristitty vaeltaja, joka etsii elämän tarkoitusta. Haluan ymmärtää, kuka minä olen ja mitä minä haluan. Vaellukseen liittyy myös fyysisen tasapainon löytyminen ja painonpudotus. Tätä vaellusta olen ryhtynyt dokumentoimaan uudessa blogissani My Saivo. Moni ampuu ideani alas jo ennen, kuin olen päässyt kunnolla edes vauhtiin. Kuinka todennäköisesti uuden vuoden vaihtuessa tehty lupaus voi toteutua? Ampukaa vaan, ampukaa haulikolla, niin osutte todennäköisemmin. Olen valjastanut ajan voimat puolelleni, My Saivo on tahdon asia.

Jatkan edelleen täällä julkaisemalla maanantaiaamuisin. Olen iloinen siitä, miten moni lukee tarinoitani! Kiitos, että olet kulkenut kanssani! Kiitos, että tykkäsit tai annoit palautetta. Kiitos, että jaoit arvostamiasi asioita eteenpäin. Yhdessä voimme jatkossakin saada aikaan jotakin sellaista, mitä kukaan meistä ei yksinään keksisi.

Nähdään pian! t. Harriet

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *