Keho

Ethän kiellä vaan korvaa paremmilla vaihtoehdoilla

TomaatitOlen järkyttävän tyytyväinen tähän viikkoon!

Olo on hyvä, olen edennyt oman suunnitelmani mukaan ja onnistunut lähes täydellisesti. Täydellisesti ei tarvitse onnistuakaan. Paino on pudonnut ja olo on heti parempi. Olen juonut reilusti raikasta vettä ja se saa aineenvaihdunnan liikkeelle.

Olen löytänyt rytmin ruokailuihini, mikä on jo muutaman päivän jälkeen johtanut siihen, ettei tarvitse koko ajan napostella jotakin. Sain myös vinkin: Ethän kiellä, vaan korvaa paremmilla vaihtoehdoilla.

Ethän kiellä… Olen mestarikieltäjä. Heti ensimmäisellä viikolla asetin itse itselleni tiukan säännön: Ei karkkia, ei kakkua. Oli pakko vetää peli poikki em. herkkujen kanssa, edes hetkeksi. Mutta ymmärrän pointin, on järkevää keskittyä sellaisiin muutoksiin, joista voi pitää kiinni. Ja siksipä hyvällä omallatunnolla nautin lasten kanssa lauantai-iltana jäätelöä.

Keskisormea kaloreille!

Uusi Rovaniemi -lehdessä Keskisormea kaloreille -kolumnissa ravintovalmentaja-yrittäjä Tuija Kauppinen osuvasti kysyi, että mihin sitä rantakuntoa näillä leveysasteilla edes tarvitaan. Minulla kun ei tänä kesänä ole kunnollista lomaakaan, niin on sama keskittyä työnteon ohessa siihen, miten pitää itsestään huolta. Ajatelkaa, miten hauskaa saada oman muutosprojektin tueksi viikoittain ammattilaisen neuvoja ilmaisesta lehdestä. Kiitos, Tuija!

Painonpudotuksessa ja hyvän olon etsimisessä on kyse johtamisesta. Itsensä johtamisesta. Ihmisen täytyy tuntea itsensä. Sillä matkalla tässä ollaan, itsensä tuntemisen matkalla. Voi yrittää antaa toisille ohjeita, ja ne jopa toimivat, ainakin jos ihminen kuluttaa enemmän kuin syö. Mutta toisen puolesta ei voi päättää asioita.

Tällä viikolla jatkan samaan malliin, eli pidän ruokarytmistä kiinni. Liikun vähintään kolme kertaa viikossa ja yritän levätä hyvin. Viime viikolla pyöräytin mukaan smoothien, johon tuli kaloritonta mehukeittoa, marjoja, rahkaa ja leseitä. Loistava välipala! Hyvää viikkoa kaikille!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *