Keho

Aika.

Kuten niin monta kertaa aiemminkin, sain inspiroitua Ville Tolvasen ajatuksista. Tässä tilanteessa, jossa olen taas onnistumaisillani laihdutuskierteestä irti pääsemisestä, on tärkeää oivaltaa, miten vahva avain aika on ihmisen hyvinvoinnissa. On niin monta erilaista tapaa suhtautua aikaan. Oleellista on valjastaa ajan voimat omaksi hyödyksi.

Kiireen sijaan haluan kääntää katseen pitkäjänteisyyteen. Ville muistutti blogissaan, että sitä pidetään viisauden alkuna sijoittamisessa tai johtamisessa, miksipä se ei olisi sitä myös hyvinvoinnissa? Meillä on kaikki maailman apuvälineet käden ulottuvilla. Verkko on täynnä toinen toistaan inspiroivampia kirjoituksia, videoita ja kursseja ja matkapuhelimessa on monta eri applikaatiota, joita voi hyödyntää matkalla hyvään oloon. Kaikkea ei kuitenkaan kannata tehdä yhtä aikaa.

Vaikka tarjolla on millaista apua, tehdään tärkein matka kuitenkin omien korvien välissä. On tehtävä järkeviä valintoja, jos mielii saada hyviä tuloksia. Se, mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Olen saanut kiinni hyvän olon helmasta ja iloitsen siitä. Minulla on sparraaja ja treenikaveri, joka on pikkusiskoni, personal sister.

Kaikella on aikansa. Saarnaajan viisas ajatus pysäytti minut tällä viikolla. Nyt on aika pitää itsestä huolta. Tervetuloa, arki! Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *